Силденафил 12 купить левитра в москве

Не трябва да приемате СИЛДЕНАФИЛ СТАДА, ако сте жена.

Не трябва да употребявате СИЛДЕНАФИЛ СТАДА, ако нямате еректилна дисфункция.

Пиенето на алкохол може временно да наруши Вашата способност да постигнете ерекция.

За да настане ерекција пенисот треба да се исполни со крв.

Тоа овозможува пенисот да постане поцврст и да биде тврд подолго време. Кога се зема Виагра за прв пат најдобро е да се започне со 50 мг. Но, сите овие странични ефекти одминуваат брзо и не представуваат опасност.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СИЛДЕНАФИЛ СТАДА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА СИЛДЕНАФИЛ СТАДА принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5).

Ако не сте сигурни, попитайте Вашия лекар или фармацевт.