skip to content »

music-plugin.ru

Pemanggilan kuno online dating

pemanggilan kuno online dating-2

At least perhatian tak lari ke tempat lain, tapi cousin aku kaco lak dengan panggilan telepon. Yang slack nye aku nye suara ckp kat tepon mesti ter-rekod skalik. Zu citer kat aku ada barang kecilnye terjatuh dalam longkang. Zu jumpa kayu panjang, tapi still tak cukup panjang. Segala keayuan dikorbankan time tu, akhirnya berjaya mengambil semula aksesori tu.

pemanggilan kuno online dating-70pemanggilan kuno online dating-79pemanggilan kuno online dating-30pemanggilan kuno online dating-11

Bila orang suruh aku teman, aku tak nafikan aku malas nak ikot kalo takde kaitan… Either orang lain yang agak selfish memikirkan tentang perasaan orang lain, atau aku sendiri yang macam tu. maybe sebab aku dah beberapa kali absent kat meeting mana2 ke. tapi nasib baik ada Cik Yam dengan Zu (TIKET FREE!!! Fun gak sendiri2 menge-spoil babak sedih drama lain. Sifat waspada tu penting…supaya aku tak sakiti diri sendiri. DM habis air manis D: Phone call = Otou-sama Song you listened to = Final Fantasy Prelude Cry = er… Vacation = When I was setahun jagung, probably in Hong Kong..? Dia rasa serba salah sikit biar diorang camtu je, tapi tugas utama dia ialah buat comic…. Aku fikir positif dan dapat bayangkan camane kita ramai2 sokong ikhwan dan rodi berlakon. Aku ingat nak balik petang sikit…sempat lagi join diorang. Maka kami ke situ untuk tapau sandwich, dan aku tidak lupa nak beli soft cookie yang enak belaka. ” aku cakap kat akak kaunter tu, “Aku nak bilang berapa banyak nak beli dahulu” Satu…dua… Sampailah ke bilik Zu, (waa lama tak jumpe dia) tolak lagi sorang.

Ada kawan yang tak macam kawan…atau berlakon jadi kawan. So dia korbankan masa buat projek tu dengan masa untuk spend time dgn keluarga. Beberapa hari lepas dah plan nak tengok kawan2 se-jurusan dengan kita nak tengok diorang berlakon dalam drama pentas dalam ni. Pada hari waktu siang sebelum drama itu, darkside seolah2 mengigau dan berkata… Tapi tak kira, aku dah lama excited nak tengok drama. Sebelum balik, mak aku dah lama nak try makan sandwich Subway. Sambil2 mesej dengan Zu, didapati bilangan ahli kumpulan yang dikatakan nak menyaksikan drama pentas malam ni berkurang.

Sehabisnye acara drama pentas, kami jalan di sidewalk opposite Dewan Tunku Chancellor, depan Bangunan Peperiksaan. Dan kami mengambil keputusan untuk menangkat besi yang berat tu. Cabaran ketiga ialah yang paling mencabar, iaitu menahan malu depan saksi2 yang lalu dalam sekelip mata di atas jalan sehala tu. Zu siap sengih2, posing2 kat longkang tu nak tahan malu. Tahniah Zu, demi pemberian kawan yang berharga bagumu, kau sanggup gadai maruah.

Cabaran pertama; Guna spotlight handicam aku, kami mengintai di antara lobang2 besi yang tutup longkang tu kalo ada tak accessory henfon pemberian cik yam tuh. Cabaran seterusnya (yang kedua), sebab kekuatan masing2 tak sama kuat, jadi ada masalah sikit nak angkat. Seolah2 langit menghina kami, turunlah titisan air sedikit demi sedikit. Dengan initiatif yang tinggi, kami berjaya buka lubang tu 2/3. Aku tunjuk belakang aku kat tempat laluan saksi nak sorok muka, siap pegang handicam.

Dated someone twice = Aku bukan pompuan gatal Been cheated on = Ex aku laki gatal. Sport you joined = Handball lol Pet = Hamsters…called Qoji. Sabtu ni nak pergi ACGC kat Tropicana Mall dengan dia.

Surgery = Nein Piercing = Never Best friend = Confidential… Aku pulak jadi wartawan yang mati tertonggeng tuh cos aku yang sibuk tanya dia pasal perasaan dia time ambil hadiah lolz.

But cik Yam kata…takpela, dia makan utk orang lain.